Kavak Yelleri

Tam Versiyon: 52 bolum sezon finaymis ..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
ark bunlar resmi sitede üyenin yazdıkları 52.bölüm sezon finaliymiş

ARKADAŞLAR SUAN KAVAK YELLERİ CEKİLİOO TEYZEMLERN ORDA EFENİN YENİ DÜKKANI ADI EFEM OLMUŞŞ...52.BÖLÜM SEZON finaliymiş

bide efe aslıya aşık oluyo ama deniz ve sudan dolayı sölemiyomuş artık ne kadar

dogru bilmiyom arkadaşlar paylaşmak istedim sadece yorumlarınızı bekliyorum
yaaaaaaaaa inanamıyomm yaa yazınn ben ne izlicemm şimdii ya off ayrıca o efeye de çokk kızgınımm yaaaaaaaaa sozuza kadar aslı ve deniz aşkıı sonsuza kadar anti aslı efe aşkı sonzuza kadar anti aslı umutt aşkıı yaşasınn aslı deniz aşkııı lütfenn böle bişi olmasınn yaaaaaaa
İnşallah doğru değiLdir Sad ßiz ne izLiycez neyse nasıL oLsa sezon finaLi geLicektide çok yakınmış.. Sad SağoL cnmGulumseme
onemli degil canlarim Gulumseme
bende cok uzuldum ama nekadar dogrudur orasini bilemem ...
Ya umarım doğru değiLdir ya..
Sad Sad

Kavak YeLLeri Biterse Bende biTerim Hıh...
İnş. doğru değiLdir ya
HilL*ßnqs*PeLiN demiş kiİnşallah doğru değiLdir Sad ßiz ne izLiycez neyse nasıL oLsa sezon finaLi geLicektide çok yakınmış.. Sad SağoL cnmGulumseme
aslı ve denizz demiş kiyaaaaaaaaa inanamıyomm yaa yazınn ben ne izlicemm şimdii ya off ayrıca o efeye de çokk kızgınımm yaaaaaaaaa sozuza kadar aslı ve deniz aşkıı sonsuza kadar anti aslı efe aşkı sonzuza kadar anti aslı umutt aşkıı yaşasınn aslı deniz aşkııı lütfenn böle bişi olmasınn yaaaaaaa
aslı ve denizz demiş kiyaaaaaaaaa inanamıyomm yaa yazınn ben ne izlicemm şimdii ya off ayrıca o efeye de çokk kızgınımm yaaaaaaaaa sozuza kadar aslı ve deniz aşkıı sonsuza kadar anti aslı efe aşkı sonzuza kadar anti aslı umutt aşkıı yaşasınn aslı deniz aşkııı lütfenn böle bişi olmasınn yaaaaaaa
sözlerinin harfi harfine katılıyorum
° DicLe ° demiş kiYa umarım doğru değiLdir ya..
Sad Sad

Kavak YeLLeri Biterse Bende biTerim Hıh...
İnş. doğru değiLdir ya

cnm aslında bitmioki kışın yeniden başliicakk =) [img][img][Resim: cicekwo3.gif][/img][/img]
Kışın DeğiL arkadaşlar k.y oyuncuları sadece 2-3 hafta tatile gireceğini söylemişti Gulumseme
Sayfa: 1 2 3
Referans URL